Theoriecursus

>Theoriecursus
Theoriecursus 2019-07-07T16:16:06+02:00

Theoriecursus Venlo

Wil je in 1 keer voor je CBR theorie-examen slagen in Venlo? Dan ben je op het juiste adres. Theoriecentrum Venlo bied je de mogelijkheid om in 1 keer en zelfs binnen 24 uur je theorie te behalen met een hoge slagingspercentage van 80%. Dit vanwege het feit dat Theoriecentrum Venlo een leuke, effectieve en leerzame leertechniek toepast. Daarnaast hebben onze instructeurs al bijna 10 jaar ervaring met de theorielessen.

2-daagse theoriecursus

Theoriecentrum Venlo biedt je 2-daagse theoriecursus aan in Eindhoven, Venlo en Maastricht. Je wordt gedurende cursus opgeleid voor het theorie-examen door onze theoriedocenten. Gedurende cursus leren wij je alles betreft auto theorie en natuurlijk van de huidige normen het CBR.

Optimale voorbereiding

Je krijgt door middel van mondelinge uitleg en demonstratief les via een presentatie. Je bent hierdoor optimaal voorbereid voor je theorie-examen. Je krijgt de theorie geleerd door middel van ezelsbruggetjes en tips. Wij werken niet met trucjes! Theoriecentrum Venlo laat je de kennis zien die je hebt vergaard en niet de antwoorden.

CBR

Uiteraard vragen wij je CBR theorie-examen aan en doen je begeleiden tot dat je geslaagd bent! Heb je al een CBR theorie-examen gereserveerd? Dan kun je ook alleen het theorie cursus volgen. Je betaald dan alleen het theorie cursus.

0%
Hoge slagingspercentage
0
binnen 24 uur theorie behalen
0
2 daagse cursus + CBR theorie examen
0+
Meer dan 20.000 cursisten geslaagd

Geslaagd in

Venlo!

op 02-05-2019. Jij ook?

Wat kost het?

Bij ons volg je 2 dagen cursus en aansluitend na de les ga je dan op examen bij CBR. De eerste lesdag bestaat uit het leren van de lesstof, de tweede dag gaan we oefenvragen en examentrainingen doen. Na de theorieles vervoeren wij je naar het CBR toe en leg je het theorie-examen af. Bij ons kun je terecht voor de theorielessen van auto. De kosten van een 2 daagse theoriecursus inclusief CBR theorie-examen bedraagt €155,-

Direct aanmelden